Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın direnci: Ivedi çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı strüktürya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı muhafaza seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin munis onay olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine bakılırsa başkalık göstermektedir. Yükselmekı etkileyen temel amil kapının öfkee metanet seviyesidir. Bu acıe dayanıklılık seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve tütün sızdırmaz özellikleri geçmek zorundadır.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, uygun fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Özellikleri olarak öne çıhun en önemli puan ise hırse dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve cam pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kabil öfkee dayanıklıdır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + karakol seti veya panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Her saat degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya özge bir mânia bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da Yangın kapısı istanbul önler.

Bununla bile bayağıdaki kriterlere mevla olan yerlerde bir numara yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zorunlu olarak olması akseptans edilir.

1 mm veya daha lakırtıın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına gereğince çok henüz bol ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz üzere bedelı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın fiyatı da 4000 TL den serlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belli başlı sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri erdemli acıe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında kesinlikle kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı esas amacı insanoğluın beis kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page